Lavete bumbac si lavete microfibra

logo laveta.ro
telefon
Comandati telefonic la
0799.911.911
email
Trimiteti comanda prin email
office@laveta.ro
logo laveta.ro
Acasa Servicii deseuri Certificari Contact
INAPOI LA PRODUSE

LAVETE MICROFIBRA DUBLE

Categorie: lavete microfibra

Lavete microfibra duble

Categorie: lavete microfibra

PRET

Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret

DETALII PRODUS

Lavetele din microfibra sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de capacitatea de a absorbi lichide, indiferent ca este vorba de apa, uleiuri sau produse petroliere. Utilizarea lavetelor din microfibra variaza semnificativ, fiind un produs de larg consum cu utilizari multiple.

Folosirea lavetelor din microfibra in locul prosoapelor din hartie aduce reale economii in exploatare in uzul industrial, service-uri auto, intretinerea curateniei in mall-uri si supermarket-uri datorata in special a faptului ca prosoapele (rolele) de hartie sunt expuse la un consum abuziv, folosire partiala si nu pot fi usor monitorizate. Economia realizata prin trecerea la lavetele din microfibra poate ajunge pana la 80%.

Microfibra nu lasa scame, asigurand curatarea completa a suprafetelor pe care a fost aplicata. In acelasi timp lavetele din microfibra au o rezistenta mare cand se folosesc pentru substante chimice periculoase.

INFORMATII

Dimensiuni standard: 40x40cm (la cerere se pot oferta si alte dimensiuni)

Ambalare: 100 bucati / pachet

LIVRARE

Asiguram livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 200 lei fara TVA.

Taguri: lavete, lavete bbc, lavete bumbac, cirpe, carpe, absorb, scame, carpe, carpe bumbac, cirpe, cirpe bbc, consumabile tipografie, cpv, cpv 19219999-1, cpv lavete, lavete, lavete albe, lavete auto, lavete bbc, lavete bumbac, lavete bumbac pret, lavete de bumbac, lavete din bumbac, lavete din tricouri sh, lavete ieftine, lavete industriale, lavete microfibra, lavete piele, lavete din piele, lavete piele de caprioara, lavete piele naturala, lavete second hand, lavete sh, lavete textile, lavete tricouri, lavete din tricouri, material bbc, material din bumbac, producator lavete bumbac, prosoape, tricot, importator bumbac, importator lavete


  Certificarile produselor noastre

ALTE PRODUSE DIN CATEGORIA LAVETE MICROFIBRA


Lavete microfibra simple
Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret

Lavete microfibra (polyester)
Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret
butonsuna pus in footer.php din tema