Lavete bumbac si lavete microfibra

logo laveta.ro
telefon
Comandati telefonic la
0799.911.911
email
Trimiteti comanda prin email
office@laveta.ro
logo laveta.ro
Acasa Servicii deseuri Certificari Contact
INAPOI LA PRODUSE

PIELE PENTRU INCALTAMINTE

Categorie: piele naturala

Piele pentru incaltaminte

Categorie: piele naturala

PRET

0723341051 pentru cel mai bun pret

DETALII PRODUS

Unele dintre cele mai iubite accesorii vestimentare, pantofii, sunt priviti cu atentia cuvenita de catre echipa noastra, reusind ca pana in momentul de fata sa oferim piele de calitate superioara producatorilor de iancaltaminte, astfel ca cei care vor purta pantofii sa fie extrem de incantati. 
Indiferent daca este vorba depre o tinuta casual, smart-casual sau eleganta, pantofii reprezinta accesoriul de care depinde aspectul general. De asemenea, pantoful reprezinta o metoda foarte buna de analiza a persoanei respective. 
Stim toate aceste lucruri si consideram de datoria noastra ca pielea care pleaca din compania noastra inspre producatorii de incaltaminte sa fie de cea mai buna calitate si intr-o conditie tehnica perfecta. Consideram in acest mod ca ne luam un angajament nu doar contractual, ci moral fata de acei membri ai societatii care vor purta incaltamintea produsa cu ajutorul pieilor noastre. Aceste persoane trebuie sa se simta perfect in incaltarile lor si sa fie increzatori si siguri pe ei atunci cand pasesc intr-o incapere plina.

  Certificarile produselor noastre

ALTE PRODUSE DIN CATEGORIA PIELE NATURALA


Piele pentru tapiterie
0723341051 pentru cel mai bun pret

Piele pentru marochinarie
Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret
butonsuna pus in footer.php din tema