Lavete bumbac si lavete microfibra

logo laveta.ro
telefon
Comandati telefonic la
0799.911.911
email
Trimiteti comanda prin email
office@laveta.ro
logo laveta.ro
Acasa Servicii deseuri Certificari Contact
INAPOI LA PRODUSE

PIELE PENTRU TAPITERIE

Categorie: piele naturala

Piele pentru tapiterie

Categorie: piele naturala

PRET

0723341051 pentru cel mai bun pret

DETALII PRODUS

Aceasta categorie de produse se adreseaza cu precadere producatorilor de masini, respectiv celor de scaune de masini, precum si producatorilor de mobila. In oricare dintre cazuri, pielea confera o calitate superioara si un aspect elegant. 
Interiorul masinii, odata ce a fost realizat in piele, da dovada nu doar de eleganta, ci si de putere si respect fata de sine. O persoana care alege o tapiterie din piele este o persoana care stie ce isi doreste, sigura si plina de incredere. 
Alegerea unui mobilier, a unei canapele din piele, inseamna ca va plac lucrurile de calitate, durabile. Trebuie sa stiti ca o canapea din piele, daca este tinuta in apropierea unei surse de caldura va mentine caldura pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru este ideal in perioadele friguroase. De cealalta parte, pielea va pastra o temperatura scazuta daca este tinuta la un loc racoros in timpul verii. 
Eleganta, durabilitate, adaptabilitate si confort sporit sunt câteva atribute de care trebuie sa tineti cont atunci când faceti o alegere si mai ales atunci când puneti in balanta o tapiterie din piele cu o tapiterie din alt material.

  Certificarile produselor noastre

ALTE PRODUSE DIN CATEGORIA PIELE NATURALA


Piele pentru incaltaminte
0723341051 pentru cel mai bun pret

Piele pentru marochinarie
Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret
butonsuna pus in footer.php din tema